Aangenaam kennis met u te maken

Mijn naam is Bert Kaasjager. Sinds 1978 ben ik werkzaam in het schildersvak en sinds september 2002 eigenaar van BerKa Schilderwerken & Coatings.

Behoud door onderhoud!
C:\Users\Thuis\Documents\Robert\BerKa\website
Kwaliteit moet natuurlijk vanzelfsprekend zijn als u een vakman inhuurt. BerKa is aangesloten bij branchevereniging 'De Betere Schilder'. Deze kwaliteitsorganisatie toetst regelmatig het werk van het door haar leden geleverde werk. Pas als dat aan de strenge kwaliteitseisen van 'De Betere Schilder' voldoet, mag een schildersbedrijf het logo voeren. Dit logo geeft u dus de zekerheid dat u kwaliteit mag verwachten.
In alle bescheidenheid mag ik zeggen dat ik me de afgelopen jaren tot de 25 beste vakschilders in Nederland mag rekenen.

BerKa is tevens aangesloten bij 'Klantenvertellen BV', een professioneel klantbeoordelingssysteem. De erkend Betere Schilders worden al jaren beoordeeld op zaken als vakkundigheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit. Meer informatie over het klantbeoordelingssysteem? Zie: www.klantenvertellen.nlHet spreekt voor zich dat ik graag mag schilderen. Tijdens de schilderwerkzaamheden ervaren hoe een huis zienderogen opknapt, voor een langere periode weer bestand is tegen weersinvloeden en bovendien een fraaiere uitstraling krijgt, dat zijn aspecten die mij motiveren. En als de opdrachtgever tevreden is en weer met meer plezier zijn woning binnenstapt, tja, wat wil je nog meer?

Het persoonlijke contact met opdrachtgevers vind ik niet alleen belangrijk, maar ook van grote toegevoegde waarde in mijn werk. Al in het offertestadium transparant zijn naar elkaar, zodat beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben en wat de wensen zijn. Je hebt een korte periode veel met elkaar te maken. Je bent een vreemde die, vanuit de noodzaak dat het huis geschilderd moet worden, tijdelijk een stukje inbreekt in de privacy van een gezin. Dit realiseer ik me heel goed en daarom vind ik het erg belangrijk dat een klant 's morgens met een gerust hart naar zijn/haar werk gaat, terwijl de schilder bezig is.

De afgelopen jaren hebben steeds meer klanten mij gevonden via voornamelijk mond-op-mond reclame. Dat is ook bij uitstek de beste reclame. Het gaat immers niet alleen om de kwaliteit van het schilderwerk, maar ook over de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Naast het schilderwerk krijg ik dan ook regelmatig vragen over een eerlijk (kleur)advies, budget indicaties, renovatieplannen en de door de overheid geboden financiŽle mogelijkheden.
2015
2014
2013
2011